Skip to content

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΛΥΓΙΑ VILLA KAZAZIS

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Το «Villa Kazazis» βρίσκεται στο παραδοσιακό ψαροχώρι της Λυγιάς, σε απόσταση 5 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας και 12 χλμ. από το Νυδρί. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, 100 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο της Λυγιάς σε μια ήσυχη περιοχή χωρίς θόρυβο. Η παραλία Λυγιά και ο Ανεμόμυλος βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, και απέχει 5,6χλμ. από την Ξύλινη Γέφυρα. Στα 10 λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκάδας. Το λιμάνι βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση από το κατάλυμα.

Αυτό το κατάλυμα έχει επίσης μια πισίνα, 130 m2 στο κέντρο του κήπου, που περιβάλλεται από ελαιόδεντρα. Το τοπίο που έχει χτιστεί το ξενοδοχείο είναι πράσινο και οι ελιές γύρω από την πισίνα προσφέρουν τη φυσική τους ομορφιά σε έναν αρμονικό συνδυασμό με το γρασίδι σε όλο τον κήπο. Υπάρχει pool bar ανοιχτό από το πρωί έως αργά το βράδυ, που προσφέρει ποτά, σνακ κ.λπ

Η βίλα αποτελείται από 2 κτίρια και περιλαμβάνει 4 στούντιο για 1-3 άτομα, 1 στούντιο για 1-4 άτομα, 3 μεζονέτες για 1-4 άτομα, 2 μεγάλα διαμερίσματα για 1-4 άτομα και 6 μικρότερα διαμερίσματα για 1-4 άτομα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τουαλέτα με ντουζ ή μπανιέρα και είναι πλήρως εξοπλισμένα με ψυγείο, κλιματισμό και ψηφιακή τηλεόραση LCD. Όλα τα διαμερίσματα έχουν επίσης και μικρή κουζίνα, ενώ κάποια έχουν και μικρό φούρνο. Όλες οι μονάδες προσφέρουν θέα στην πισίνα από το ιδιωτικό τους μπαλκόνι.

Η Λευκάδα είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου και ανήκει στο νησιωτικό συγκρότημα Επτανήσων. Βρίσκεται μεταξύ των νησιών της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς. Είναι πολύ κοντά στις ακτές της δυτικής ηπειρωτικής Ελλάδας. Μόνο μια μικρή λωρίδα θάλασσας χωρίζει το νησί από την Ακαρνανία και μια πλωτή γέφυρα πενήντα μέτρων τα συνδέει. Η Λευκάδα καλύπτει έκταση 302,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων με πληθυσμό 24.000 άτομα.

Η Λευκάδα μαζί με τα νησιά Μεγανήσι, Κάλαμο, Κάστος, Σκορπιός, Σκορπίδι, Μαθούρι, Σπάρτη, Θηλιά, Κύθρος και άλλα μικρότερα γύρω τους, αποτελεί την επαρχία της Λευκάδας με πρωτεύουσα την πόλη της Λευκάδας.

Τιμές (διαμονή με πρωινό) – Συνολικό κόστος δωματίου

ΣΤΟΥΝΤΙΟ 30 cm2: Διαμέρισμα ενός χώρου που αποτελείται από κρεβατοκάμαρα και σαλόνι. Όλα τα στούντιο είναι ισόγεια με μπαλκόνι και έχουν ψυγείο, κουζίνα, air condition και LCD τηλεόραση.

ΔΙΧΩΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 40 cm2: Διαμέρισμα δυο χώρων που αποτελείται από κρεβατοκάμαρα και σαλόνι. Ισόγεια & 1ου ορόφου διαμερίσματα με μπαλκόνι, έχουν ψυγείο, κουζίνα, air condition και LCD τηλεόραση.

ΔΙΧΩΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ – ΜΕΖΟΝΕΤΑ 60 cm2 : Οι μεζονέτες στο ισόγειο έχουν σαλόνι , κουζίνα και στον 1ο όροφο κρεβατοκάμαρα. Τα διαμερίσματα είναι δυο χώρων που αποτελούνται από κρεβατοκάμαρα, σαλόνι και κουζίνα. Έχουν ψυγείο, κουζίνα, air condition, LCD τηλεόραση & 2 μπαλκόνια.

Σημειώσεις :

Οι τιμές , αφορούν το συνολικό κόστος δωματίου
Όλα τα δωμάτια-στούντιο, έχουν θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου
Ο φόρος διαμονής περιλαμβάνεται στις τιμές

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

Back To Top