Skip to content

ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ VILLAGGIO MAISTRO

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Στο  νησί της Λευκάδας δημιουργήθηκε ένας παράδεισος για οικογένειες που προσφέρει αξέχαστες διακοπές. Το Villaggio Maistro βρίσκεται σε μια έκταση 12000m2 όπου υπάρχουν  στούντιο, μεζονέτες και διαμερίσματα σε 5 μπανγκαλόου σε 6 ανεξάρτητα κτίρια που περιβάλλονται από κήπους, γρασίδι και ελαιόδεντρα. Είναι ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ένα φιλικό περιβάλλον σε απόλυτη αρμονία με την άνεση και την ποιότητα.

Σε πολύ μικρή απόσταση (600 μέτρα) βρίσκεται η  παραλία του Αϊ-Γιάννη με γαλάζια σημαία. Επιπλέον, η πόλη της Λευκάδας απέχει 1500μ. Από το ξενοδοχείο . Η παραλία του Αϊ-Γιάννη θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη για wind surfing και kite surfing.

Τα κλιματιζόμενα διαμερίσματα και στούντιο στο Maistro είναι διακοσμημένα με γούστο και διαθέτουν μικρή κουζίνα, ψυγείο και CD player. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια. Τα δωμάτια του ισογείου έχουν πρόσβαση σε βεράντες, ενώ στον πρώτο όροφο τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι.

Η πισίνα που είναι περιτριγυρισμένη από ελαιώνες προσφέρει μεγάλη βεράντα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο. Στο Villaggio διατίθεται ποικιλία από αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο τένις, πινγκ πονγκ και τραπέζι μπιλιάρδου. Υπάρχει επίσης παιδική χαρά, επιτραπέζια παιχνίδια, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και τζακούζι.
Το Villaggio Maistro προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο, καθώς και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Τιμές ανά άτομο με πλήρη διατροφή EARLY BOOKING !!

** Οι τιμές των οικογενειακών δωματίων, είναι συνολικές και όχι ανά άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
Μεσημεριανό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
Δείπνο καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
Extra παροχές που περιλαμβάνονται αποκλειστικά για τους πελάτες του ξενοδοχείου:

Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα του ξενοδοχείου.
Δωρεάν δραστηριότητες (παιδική χαρά, τένις, μίνι ποδόσφαιρο, μπάσκετ, γυμναστήριο, μπιλιάρδο, ping pong, εφόσον είναι εφικτό και κατόπιν συνεννόησης με την υποδοχή του ξενοδοχείου.
Προβολή παιδικών ταινιών κάθε βράδυ σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόρος διαμονής (1,5 ευρώ ημερησίως ανά δωμάτιο)

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

Back To Top