Skip to content

ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ESPERIDES RESORT

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Το Esperides Resort 4* στο Μεγανήσι είναι ένας φιλικός χώρος ξεκούρασης και αναψυχής στο καταπράσινο νησάκι του Ιονίου. Στη ράχη ενός κατάφυτου λόφου λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Η προνομιακή θέση του Esperides Resort 4* δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα δωμάτια να απολαμβάνουν μια επιβλητική θέα στο Ιόνιο πέλαγος και το καταπράσινο νησάκι του Σκορπιού. Μέσα στο πανέμορφο τοπίο που περιστοιχίζεται από δέντρα που πέφτουν μέσα στα σμαραγδένια νερά του Ιονίου, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στα γραφικά χωριουδάκια του νησιού ή να απολαύσει την άνεση και την ηρεμία ενός ποτού δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, μπροστά σε ένα μαγευτικό σκηνικό.

Στο Esperides Resort Hotel μπορείτε να φιλοξενηθείτε σε ένα από τα 48 Premium δωμάτια ή σε μια από τις 2 πολυτελείς σουίτες που συνδυάζουν άνεση και στυλ. Όλα τα δωμάτια είναι εξαιρετικά ευρύχωρα, με δικό τους σαλόνι και μπαλκόνι, προσφέροντας υπέροχη θέα στο φυσικό κόλπο που σχηματίζεται ανάμεσα στο Μεγανήσι και το διάσημο νησάκι του Σκορπιού.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, μπάνιο, mini bar, ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού, τηλεόραση LCD 20”, δορυφορικά κανάλια, τηλέφωνο, αθόρυβο οικολογικό ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και χρηματοκιβώτιο. Είναι όλα εξοπλισμένα με Wi-Fi, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και αίθουσα αναμονής. Μέσα στα δωμάτια υπάρχει ντους και σεσουάρ. Υπάρχει επίσης μια κουζίνα, εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων και ψυγείο. Τα δωμάτια έχουν πανοραμική θέα στο Ιόνιο.

Τα πιάτα διεθνούς κουζίνας σερβίρονται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Τα 2 bar restaurants καλύπτουν κάθε ανάγκη, από το μπουφέ του Αμερικάνικου πρωινού, μέχρι ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα από τα νερά της πισίνας που γίνονται ένα με το θαλάσσιο ορίζοντα. Στο μπαρ του ξενοδοχείου Poolside Thalassa μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αναζωογονητικά ποτά.
Το Esperides Resort στο Μεγανήσι διαθέτει επίσης χώρο για ηλιοθεραπεία, εξωτερική πισίνα και ξαπλώστρες. Το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλη πισίνα με ορίζοντα στη θάλασσα, 2 παιδικές πισίνες, 2 jacuzzi / Υδρομασάζ, χώρο στάθμευσης, 2 Bar restaurants, TV room, πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, υπηρεσία καθαρισμού / σιδερώματος ρούχων & room service.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το γυμναστήριο του καταλύματος και να κάνουν χρήση του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης.

Τιμή  κατ’ άτομο με πλήρη διατροφή & ποτά στα γεύματα (2 παιδιά έως 12 ετών δωρεάν)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Όλα τα δωμάτια με πανοραμική θέα στην θάλασσα
Πρωινό – μεσημεριανό – βραδινό σε πλούσιο μπουφέ
Κρασί – αναψυκτικά – νερό κατά την διάρκεια των γευμάτωv

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18. Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται στο ποσό των:
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

Back To Top