Skip to content

ΠΑΡΓΑ PARGA BEACH

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Ανακαλύψτε τον ορισμό της χαλαρής πολυτέλειας στο μοναδικό Parga Beach Resort στην Πάργα. Απολαύστε υψηλού επιπέδου διαμονή με πάνω από εκατό δωμάτια και σουίτες που στεγάζονται σε ανεξάρτητα κτίρια τύπου μπανγκαλόου διάσπαρτα μέσα στους καταπράσινους κήπους μας, ανάμεσα σε αιωνόβια ελαιόδεντρα και πληθώρα από τοπικά φυτά. Το παραθαλάσσιο θέρετρο βρίσκεται μπροστά στην παραλία Βάλτος, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, ενώ η γραφική πόλη της Πάργας είναι μόνο λίγα λεπτά μακριά με τα πόδια ή με θαλάσσιο ταξί. Το κατάλυμα περιβάλλεται από ελαιόδεντρα και λουλούδια και προσφέρει ξαπλώστρες, παραθαλάσσιο εστιατόριο και καφέ, αθλητικές δραστηριότητες και κομψά δωμάτια.

Αν αναζητάτε εξαιρετική διαμονή στην Πάργα, το 4 αστέρων θέρετρο προσφέρει κομψές και πολυτελείς εγκαταστάσεις και μια μεγάλη γκάμα από τύπους δωματίων, από ευρύχωρα deluxe δωμάτια μέχρι οικογενειακές σουίτες και τις μοναδικές prestige σουίτες μας με ιδιωτική πισίνα. Τα δωμάτια διαθέτουν ορθοπεδικά οικολογικά στρώματα Coco-Mat, ενώ παρέχεται βοήθεια επιλογής για το ιδανικό μαξιλάρι από το μενού επιλογής μαξιλαριού. Τα δωμάτια αρωματίζονται διακριτικά με χαλαρωτικές ευωδιές.

Οι ευρύχωρες μονάδες είναι κλιματιζόμενες και διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi και LCD τηλεόραση. Όλες είναι κομψά διακοσμημένες με κλασική επίπλωση και γήινα χρώματα και έχουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος ή στον κήπο.

Στην τραπεζαρία σερβίρεται πλούσιο πρωινό με τοπικά προϊόντα. Με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο Κάστρο της Πάργας, το ελληνικό εστιατόριο σερβίρει φρέσκο ψάρι και τοπικά πιάτα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει διεθνή εδέσματα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα ή να διασκεδάσουν στην κοντινή σχολή θαλάσσιων σπορ. Το κατάλυμα διαθέτει παιδική χαρά στον κήπο και ένα πολυτελές γιοτ κατάλληλο για 10 άτομα.

Το Parga Beach Resort απέχει 1 ώρα οδικώς από το Αεροδρόμιο του Ακτίου. Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο ξεκινούν βάρκες προς διάφορες παραλίες, όπως το Κρυονέρι και το Σαρακήνικο. Το κατάλυμα παρέχει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του.

Τιμή   κατ’ άτομο με πρωινό (1 παιδί έως 12 ετών δωρεάν)

*Στις σουίτες, προσφέρεται δωρεάν το δείπνο

EARLY BOOKING: ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΕΩΣ 29/06

Λοιπές χρεώσεις :

3ο άτομο ενήλικας, έκπτωση 30% από τις τιμές ανά άτομο σε δίκλινο
4ο άτομο παιδί 2-12 ετών, έκπτωση 75% από τις τιμές ανά άτομο σε δίκλινο
Επιβάρυνση για δείπνο σε μενού 4 πιάτων με επιλογή, 24 ευρώ ο ενήλικας και 12 ευρώ το παιδί έως 12ετών

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18. Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται στο ποσό των:
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

Back To Top