Skip to content

ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ AKTI TAYGETOS 

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο  μοναδικό στο είδος του, που συνδυάζει την ποιότητα των υποδομών και την αρτιότητα των εγκαταστάσεων με τη διακριτική πολυτέλεια. Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της περιοχής με τις πανέμορφες παραλίες δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα φιλοξενίας.

Είναι αμφιθεατρικά κτισμένο δίπλα στη θάλασσα με θέα τον σμαραγδένιο Μεσσηνιακό Κόλπο αλλά και το μυθικό Ταΰγετο και μετά τη  πρόσφατη ριζική ανανέωσή του, σας υποδέχεται να χαλαρώσετε με τις προσεγμένες υπηρεσίες, μιας οικογενειακής επιχείρησης, σε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με υψηλή  αισθητική.

Στην άκρη της Καλαμάτας, λίγα λεπτά από το πολύβουο κέντρο της και το λιμάνι, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και μια ολοκληρωμένη  πρόταση διακοπών και επαγγελματικών ταξιδιών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις  όπου το μοντέρνο design ο μινιμαλισμός καθώς και η απλότητα των γραμμών καθορίζουν την μορφή τους και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα αισθησιακής επικοινωνίας. Διαθέτουν επίσης  μπαλκόνι ή βεράντα, δωρεάν Wi Fi, αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική LCD τηλεόραση, μίνι μπαρ ή ψυγείο, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ μαλλιών.

Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε, εξωτερική πισίνα, πετσέτες για την πισίνα, ξαπλώστρες και ομπρέλες, απευθείας πρόσβαση στην παραλία, 24ωρη υποδοχή, κλιματισμός, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

* H εκπτωτική πολιτική για παιδία έως 12 ετών, ισχύει όταν αυτά μοιράζονται το δωμάτιο με 2 ενήλικες.

** Οικογένειες με 2 παιδιά , τα παιδιά σε είτε σε διπλό καναπέ κρεβάτι, είτε σε δωμάτιο με επιπλέον κρεβάτια (extra beds).

Σημειώσεις

01/06-14/07: Minimum stay 3 νύχτες

15/07-04/08 & 22/08-31/08: minimum stay 5 νύχτες

05/08-21/08: minimum stay 5 νύχτες

 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, ορίζεται ως ακολούθως και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη Μεσσηνία

Back To Top