Skip to content

ΚΑΛΑΜΑΤΑ PHARAE PALACE 

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Περιγραφή:
To Pharae Palace βρίσκεται στη διάσημη παραλία της Καλαμάτας, σε απόσταση λίγων λεπτών από τα εμπορικά καταστήματα και το λιμάνι της πόλης. Η τοποθεσία του καταλύματος είναι ιδανική, καθώς απέχει λίγα λεπτά από εκλεκτά εστιατόρια, μοντέρνα υπαίθρια καφέ και μπαρ.

Διαμονή:
Διαθέτει 72 άνετα δωμάτια, τα οποία έχουν προσφάτως ανακαινισθεί, καθώς επίσης και 4 πολυτελείς σουίτες για τους λάτρεις της κομψότητας τα οποία διαθέτουν 32”LCD TV δορυφορικής λήψης, Γρήγορο ασύρματο και ενσύρματο internet χωρίς χρέωση, Κλιματισμό, Minibar, Υπηρεσία δωματίου μέχρι τις 23:00, Χρηματοκιβώτιο, Σεσουάρ μαλλιών, Καθρέφτη.

Εγκαταστάσεις – Παροχές:
Οι κοινόχρηστοι χώροι του Pharae έχουν ευρύχωρο ντιζάιν και καλαίσθητη διακόσμηση, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν κάθε στιγμή της διαμονής τους. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ένα γευστικό πρωινό από τον πλούσιο μπουφέ του Pharae Palace. Χαλαρώστε και διασκεδάστε με φίλους στο ζεστό και κομψό περιβάλλον του Pharae Palace Café Bar, απολαμβάνοντας τονωτικά εξωτικά κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά ή αρωματικούς καφέδες.

Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή & 1 παιδί έως 12  ετών δωρεάν

EARLY BOOKING!!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
Δείπνο καθημερινά σε μπουφέ
Ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο
Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:
Ξεν/χειο 4*: € 3
και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

Παιδί 2-12 ετών, δωρεάν σε δίκλινο δωμάτιο, ισχύει όταν αυτό μοιράζεται το δωμάτιο με 2 ενήλικες.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη Μεσσηνία

Back To Top