Skip to content

Αναχωρήσεις: 11, 18, 25/9, 2, 9, 16, 23, 30/10/2022

ΜΥΣΤΡΑΣ – ΓΥΘΕΙΟ – ΚΟΙΤΑ – ΒΑΘΕΙΑ – ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ – ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΛΙΜΕΝΙ – ΟΙΤΥΛΟ – ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΜΕΡΑ 1 ΑΘΗΝΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΓΥΘΕΙΟ
Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στον ιστορικό Μυστρά, την καλύτερα σωζόμενη Βυζαντινή πολιτεία στον Ελλαδικό χώρο. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο, με το νησιώτικο χρώμα και το νησάκι Κρανάη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα. Το απόγευμα άφιιξη στο νεόκτιστο ξενοδοχείο MANIFEST BOUTIQUE HOTEL 4* στο Νέο Οίτυλο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2 ΚΟΙΤΑ – ΒΑΘΕΙΑ – ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ – ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ
Πρωινό και αναχώρηση για τον οικισμό Κοίτα όπου θα δούμε τα πυργόσπιτα και τα σπουδαία Βυζαντινά μνημεία-εκκλησίες. Συνεχίζουμε για τον πιο διάσημο οχυρωμένο οικισμό της Μάνης, τη Βάθεια. Καθ’ οδόν για το Ταίναρο θα θαυμάσουμε πολλούς πύργους καθώς και τα αρχαία λατομεία μαρμάρων. Επόμενος σταθμός το λιμάνι του Πόρτο Κάγιο, κάτω από το κάστρο του 1565. Χρόνος για γεύμα και βόλτα. Κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο, θα περάσουμε από τον απάνεμο όρμο του Γερολιμένα όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3 ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΛΙΜΕΝΙ
Πρωινό με τοπικά προϊόντα και αναχώρηση για τις επισκέψεις της ημέρας. Ξεκινάμε με βαρκάδα στο Σπήλαιο Γλυφάδα του Διρού. Συνεχίζουμε με την αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων, την Αρεόπολη όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο­­ Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στην πλατεία της 17ης Μαρτίου. Από εδώ ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821. Τελευταίος σταθμός μας το παραθαλάσσιο Λιμένι, για περίπατο και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4 ΟΙΤΥΛΟ – ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και ξεκινάμε για μια πανοραμική διαδρομή στη Μεσσηνιακή Μάνη, περνώντας από το Οίτυλο, τη Στούπα και τη γραφική Καρδαμύλη. Επίσκεψη στο οχυρό συγκρότημα των Μούρτζινων. Συνεχίζουμε για την Καλαμάτα. Προσκύνημα στην πολιούχο Υπαπαντή και ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα στο ιστορικό κέντρο. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν  
Διαμονή στο νεόκτιστο ξενοδοχείο Manifest Boutique Hotel 4*
Ημιδιατροφή καθημερινά
Αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
Ο ειδικός φόρος διαμονής

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 255€ / 3ο ΑΤΟΜΟ 235€ / ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 375€

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016.
Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων
Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

 

 

 

Δείτε όλες τις προτάσεις για οργανωμένες εκδρομές

Back To Top