Skip to content

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ MESSINA RESORT

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Aξέχαστη εμπειρία διακοπών δίπλα στη θάλασσα! To Μessina Resort Hotel είναι μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στη Μεσσηνία (έτος λειτουργίας 2006) και βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό Καλού Νερού, σε απόσταση μόλις 7χλμ. από τη γραφική Κυπαρισσία. Ήσυχη, άνετη και ποιοτική φιλοξενία ακριβώς μπροστά στη θάλασσα!

Ένα καθ’ όλα σύγχρονο και συνάμα παραδοσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα, χτισμένο λίγα μόλις μέτρα από την αμμώδη παραλία του Καλού Νερού και το οικολογικό πάρκο προστασίας και μελέτης της χελώνας Καρέτα καρέτα. Πλήρως εναρμονισμένο με το πανέμορφο Μεσσηνιακό φυσικό τοπίο, μόλις 5 χλμ. από τη γραφική Κυπαρισσία. Στο Messina Resort, με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από την Αθήνα, μπορείτε να αφεθείτε στη μαγεία της εκπληκτικής θέας του ηλιοβασιλέματος, να περιηγηθείτε σε ειδυλλιακές περιοχές που το περιβάλλουν και να απολαύσετε τις χαρές της θάλασσας στην απέραντη παραλία, καθώς και να γευθείτε τις παραδοσιακές λιχουδιές που θα σας προσφέρει ο σεφ του ξενοδοχείου.

Φιλοξενία
Η μονάδα αποτελείται από 8 κτίρια με 64 ιδιαίτερα ευρύχωρα δωμάτια, που διακρίνονται σε: Studio, με μία κρεβατοκάμαρα, δύο μονά κρεβάτια, κλιματισμό, τηλεόραση, μπαλκόνι και μπάνιο με σεσουάρ. Φιλοξενούν και τρίτο άτομο, με προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεβατιού.• Διαμερίσματα, με μία κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, κλιματισμό, τηλεόραση, μπαλκόνι και μπάνιο με σεσουάρ. Φιλοξενούν 2-4 άτομα.• Μεζονέτες, με μία κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, μπαλκόνι και μπάνιο στο επάνω δωμάτιο, ενώ με εσωτερική σκάλα συνδέεται με το σαλόνι που διαθέτει καναπέ-κρεβάτι, κλιματισμό, τηλεόραση, μπαλκόνι και μπάνιο με σεσουάρ. Για 2 έως 4 άτομα.

Eγκαταστάσεις – παροχές
Στο Messina Resort οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην εξωτερική πισίνα, ενώ υπάρχει ξεχωριστή πισίνα για τα παιδιά.Για τα γεύματα και τα σνακ σας το ξενοδοχείο διαθέτει κεντρικό εστιατόριο, εστιατόριο πισίνας, κεντρικό μπαρ, μπαρ παραλίας και μπαρ δίπλα στην πισίνα, με πανοραμική θέα στο Ιόνιο. Στις επιπλέον παροχές περιλαμβάνονται χρηματοκιβώτια στην υποδοχή, καθιστικό, χώρος τηλεόρασης, πάρκινγκ και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.

Τιμή early booking το δωμάτιο την ημέρα με ημιδιατροφή & 1 παιδί έως 12 ετών δωρεάν!

** / *** Μόνο σε Διαμέρισμα ή σε Μεζονέτα.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ως προσφορά για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 15 Ιουνίου. Κλείστε διαμονή από 5 νύχτες και άνω και κερδίστε επιπλέον έκπτωση – 5% επί των παραπάνω τιμών.

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη & Μεσσηνία

Back To Top