Skip to content

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ELYSIAN LUXURY HOTEL

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Εκεί που το απέραντο γαλάζιο του Μεσσηνιακού κόλπου ενώνεται με το μπλε του ουρανού, ένας κρυμμένος παράδεισος αναμένει τον επισκέπτη για να του χαρίσει μια νέα ολιστική εμπειρία διακοπών, σε ένα περιβάλλον πολυτελούς διαμονής. Το Elysian Luxury Hotel & Spa είναι ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη δυτική παραλία της Καλαμάτας, όσο πρέπει μακριά από το κέντρο, αλλά σε απόσταση αναπνοής από την «καρδιά» της πόλης.

Φιλοξενία
Μια καλαίσθητη συλλογή από 44 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 22 ιδιωτικές πισίνες υποδέχεται τον επισκέπτη με εκλεπτυσμένη διακόσμηση και αίσθηση αποκλειστικότητας. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, TV, mini bar, σεσουάρ, χρηματοκιβώτιο, Wi-Fi, τηλέφωνο, επώνυμα κλινοσκεπάσματα, υπέρδιπλα αναπαυτικά κρεβάτια, επιπλωμένες βεράντες. Οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και χρήση των κήπων!

Εγκαταστάσεις – παροχές
Το Elysian Luxury Hotel & Spa προσφέρει μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες, από το πρωί έως το βράδυ, στους όμορφους εσωτερικούς χώρους εστιατορίων και του «Elysian Cafe» ή στον κήπο δίπλα από την πισίνα, μπροστά στη θάλασσα. Στο καφέ μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία καφέδων από τα πιο εκλεκτά χαρμάνια, τσάι, smoothie, cocktail, κρασί.
Στο Spa του ξενοδοχείου θα βρείτε εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με καταρράκτη, χαμάμ και σάουνα, θεραπείες μασάζ, δύο γυμναστήρια.
Στην εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα δίπλα από τη θάλασσα, στις ιδιωτικές πισίνες των σουιτών και στην όμορφη παραλία του Κορδία μπροστά από το ξενοδοχείο, το κολύμπι είναι μια δραστηριότητα που θα απολαύσετε ιδιαίτερα.

Τιμές κατ’άτομο ALL INCLUSIVE & 1 παιδί έως 12 ετών δωρεάν

ΔΩΡΕΑΝ απογευματινό παγωτό για τα παιδιά 17:00-19:00

Πλήρης διατροφή + ποτά:
Περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ, μεσημεριανό και βραδινό σε μπουφέ ή σε σερβιριζόμενο μενού (ανάλογα με τη συμμετοχή των ατόμων) καθώς και 1 ποτήρι αναψυκτικό ή 1 ποτήρι κρασί κατά τη διάρκεια των γευμάτων. 

Επιβάρυνση θέα θάλασσα 10€ το δωμάτιο η βραδιά

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό καθημερινά στο κεντρικό εστιατόριο 
  • 1 ποτήρι αναψυκτικό ή κρασί ανά γεύμα 
  • Παγωτό για τα παιδιά 17:00-19:00
  • Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και την πισίνα

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη & Μεσσηνία

Back To Top