Skip to content

ΜΕΣΣΗΝΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΑΔΡΕΑΣ HOTEL AGGELOS

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Το Ξενοδοχείο Άγγελος βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στη Μεσσηνία. Προσφέρει δωμάτια με θέα στη θάλασσα, ένα εστιατόριο που σερβίρει τοπικά εδέσματα και ένα beach bar.

Όλα τα δωμάτια είναι ανακαινισμένα και διακοσμημένα με κομψά έπιπλα και γήινες αποχρώσεις. Διαθέτουν κλιματισμό , μπάνιο με ντουζιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών. Είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και επιφάνεια εργασίας. Υπάρχει δωρεάν πρόσβαση σε Wi-fi Internet σε όλα τα δωμάτια και όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου λειτουργεί εστιατόριο στο οποίο μπορείτε να γευματίσετε επιλέγοντας από ποικιλία τοπικών και μεσογειακών γεύσεων. Το μπαρ του ξενοδοχείου είναι ιδανικό για να απολαύσετε το ρόφημα της αρεσκείας σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας το επιθυμείτε. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τις δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες, δωρεάν πάρκινγκ, δωρεάν ασύρματο Ίντερνετ και μια παιδική χαρά για τα παιδιά.

Στη γύρω περιοχή θα βρείτε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Μπορείτε εύκολα να επισκεφτείτε και γειτονικές πόλεις της Μεσσηνίας και να εξερευνήσετε περισσότερες παραλίες.

Τιμές ανά άτομο με ημιδιατροφή

 

Για την περίοδο 24/07 – 26/08 υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα σε δίκλινα δωμάτια.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
Δείπνο καθημερινά σε σερβιριζόμενο μενού 4 πιάτων (σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο)
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

Φόρος διαμονής (0,50 ευρώ ημερησίως ανά δωμάτιο)

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη Μεσσηνία

Back To Top