Skip to content

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ODYSSION HOTEL 

Το Hotel Odyssion βρίσκεται στη Λευκάδα, σε απόσταση μόλις 150μ. από την παραλία του Κόλπου της Βασιλικής. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων το οποίο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, πισίνα με υδρομασάζ, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δωμάτια με επιπλωμένο μπαλκόνι και θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, στην πισίνα ή στην εξοχή.
Τα κλιματιζόμενα καταλύματα του Odyssion Hotel είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και ψυγείο. Ορισμένα διαθέτουν μικρή κουζίνα και καναπέ-κρεβάτι. Το μπάνιο περιλαμβάνει δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.

Καθημερινά, στην ευρύχωρη τραπεζαρία σερβίρεται μπουφές πρωινού όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μέλι παραγωγής της ιδιοκτησίας. Ο χώρος της πισίνας είναι εξοπλισμένος με δωρεάν ξαπλώστρες, ενώ στον κήπο υπάρχει παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες.

Ο Κόλπος της Βασιλικής φημίζεται για τις εγκαταστάσεις σέρφινγκ που διαθέτει. Εκεί, θα βρείτε επίσης beach bar και ταβέρνες. Το λιμάνι των Απολλωνίων, από όπου αναχωρούν φέρι για την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη, είναι 500μ. μακριά. Ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο κάνει στάση λεωφορείο. Το Νυδρί βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων.

Τιμή  κατ’ άτομο με πλήρη διατροφή & 2 παιδιά έως 12 ετών δωρεάν

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ + ΠΟΤΑ (Μπύρα draft + κρασί + αναψυκτικά)

ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ENODIA 4* ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10 ΜΕΤΡΩΝ.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, ορίζεται ως ακολούθως και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο 
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

Back To Top