Skip to content

ΜΑΝΗ ΕΞΩ ΝΥΜΦΙΟ ΛAΛOYΔEΣ BEACH

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Στο Νύφι της Ανατολικής Μάνης, ένα παραδοσιακό χωριό με πυργόσπιτα, βρίσκονται οι Λαλλούδες, κατά μήκος της παραλίας του Γιαλού με τα κρυστάλλινα νερά. Οι Λαλλούδες είναι χτισμένες με πέτρα και ξύλο, εναρμονισμένες με τη μανιάτικη αρχιτεκτονική. Πήραν το όνομά τους από την αρχαία λέξη «λάλλαι», δηλαδή τα λευκά, στρογγυλεμένα από το κύμα βότσαλα. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του λακωνικού κόλπου και λουσμένες με φως, σας περιμένουν να απολαύσετε τις διακοπές σας, σ’ένα περιβάλλον γαλήνης και ηρεμίας.
Όλα τα δωμάτια είναι χτισμένα εξ´ ολοκλήρου με πέτρα και ξύλο.

Το Lalloudes Hotel προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, εποχική εξωτερική πισίνα, μπαρ και κήπο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν Ευρωπαικό πρωινό στην ηλιόλουστη βεράντα του.

Επιπλέον, στο κατάλυμα παρέχεται υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Σε απόσταση 20-30 λεπτών με το Ι.Χ βρίσκονται το Γύθειο με το γραφικό λιμάνι και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, η Αρεόπολη με τα καλντερίμια και τους πύργους της που έχουν ανακηρυχθεί μνημεία, τα σπήλαια του Διρού, από τα ωραιότερα σπήλαια με τους κατάλευκους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, ένα απαράμιλλο θέαμα που κόβει την ανάσα!

Τιμή  κατ’ άτομο με ημιδιατροφή & 1 παιδί έως 15 ετών δωρεάν!!

WordPress Tables

** Η τιμή στα οικογενειακά δωμάτια είναι συνολική (1ο παιδί έως 15 ετών και 2ο παιδί έως 12 ετών), με θέα στη θάλασσα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
Δείπνο σε μενού 4 πιάτων (σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο)
Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία
Δωρεάν κανό για τους μικρούς μας φίλους
Προβολή παιδικών ταινιών κάθε βράδυ

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι διαμονής. Στην Ελλάδα ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση είναι: Ξενοδοχείο 3*: € 1,50, 4*: € 3,00, 5*: € 4,00 και βάση του σχετικού νόμου της περίπτωσης α΄ της παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν.4276/2014 (Α΄ 155) καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη & Μεσσηνία

Back To Top