Skip to content

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 7, 21, 28/7, 18, 25/8, 1/9/2019

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΝΕΑΠΟΛΗ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ


ΜΕΡΑ
Αθήνα – Ναύπλιο – Νεάπολη
Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Πρώτος μας σταθμός το Ναύπλιο. Η πόλη με τα ισχυρά βενετσιάνικα φρούρια και την αρχοντική της παράδοση, υπήρξε επί μακρόν η καρδιά του Ελληνισμού. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια για να θαυμάσουμε το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, την Πλατεία Συντάγματος, την πρώτη Βουλή της Ελλάδας, την Πλατεία Φιλελλήνων με το αφιερωμένο μνημείο στους Γάλλους Φιλέλληνες που έπεσαν κατά την Ελληνική επανάσταση και το ρολόι της πόλης. Χρόνος για γεύμα και συνεχίζουμε για το νοτιότερο άκρο της Λακωνίας τη Νεάπολη. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

ΜΕΡΑ
Νεάπολη – Ελαφόνησος
Μετά το πρωινό εκδρομή με καραβάκι στην Ελαφόνησο με τις φημισμένες παραλίες και τις αμμουδιές με την εξωτική ομορφιά. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η παραλία του Σίμου (το δίδυμο Φράγκος – Σαρακίνικο) στην νότια πλευρά του νησιού. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα στις γραφικές ψαροταβέρνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ
Νεάπολη – Σπήλαιο Καστανιάς – Μονεµβασιά
Μετά το πρόγευμα, ακολουθώντας μια καταπράσινη ορεινή διαδρομή θα επισκεφτούμε το σπήλαιο Καστανιάς ένα από τα πιο εντυπωσιακά της Ελλάδας. Πλούσιο σε πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών, τα οποία χρειάστηκαν τρία εκατομμύρια χρόνια για να σχηματιστούν, το κατατάσσουν δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Μονεμβασιά. Φθάνοντας, μπροστά στα μάτια μας, εμφανίζεται η ανεπανάληπτη εικόνα του βράχου της καστροπολιτείας. Αξέχαστες οι εντυπώσεις από την περιδιάβαση στην Παλιά Πόλη. Αρχοντικά, αψίδες, ενετικά οικόσημα, βυζαντινές εκκλησίες με σημαντικότερες του Ελκομένου Χριστού και της Αγ. Σοφίας, σπίτια με εξώστες στο πέλαγος, συνθέτουν μία μοναδική εικόνα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

ΜΕΡΑ
Νεάπολη – Κύθηρα (προαιρετική εκδροµή)
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε με το καράβι (έξοδα ατομικά) για τα πανέμορφα Κύθηρα. Φτάνοντας στο νησί θα κατευθυνθούμε προς τη χώρα, όπου μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε το ενετικό κάστρο κτίσμα του 1503. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στην πλατεία και στη συνέχεια αναχώρηση για τον πανέμορφο Αβλέμονα όπου χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Νεάπολη.

ΜΕΡΑ
Νεάπολη – Μυστράς – Σπάρτη – Αθήνα
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Μυστρά 5χλμ δυτικά από τη Σπάρτη. Κάτω από το κάστρο, παλάτια και εκκλησίες, οχυρώσεις και πύλες, αρχοντικά και σπίτια, δρόμοι και κρήνες, καταγράφουν την ανεπανάληπτη ιστορική διαδρομή της έδρας του Δεσποτάτου του Μορέως. Συνεχίζουμε για την Σπάρτη όπου μετά την περιήγηση μας στην πόλη, θα έχουμε χρόνο για καφέ ή γεύμα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’ άτομο με πρωινό  

Περιλαμβάνονται
Μεταφορές, εκδροµές µε πολυτελές, κλιµατιζόµενο πούλµαν.
Διαµονή στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3* sup στην παραλία της Νεάπολης.
Πρόγευµα µπουφέ καθηµερινά
Το κόστος για την εκδροµή στην Ελαφόνησο.
Αρχηγός / Συνοδός.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδροµείς έως 75 ετών.
Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

Οι είσοδοι σε µουσεία και χώρους επισκέψεων, ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραµµα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

  • Κόστος για την προαιρετική εκδρομή στα Κύθηρα περιπού 35 ευρώ κατ΄άτομο.
  • Οι ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΕΚΠΤΩΣΗ ως προσφορά για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 15 Ιουλίου. Μετά θα προσαυξηθούν κατά 10% περίπου

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη & Μεσσηνία

Back To Top