Skip to content

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 12 & 26/9/2024  

ΑΣΤΑΚΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ-ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ-ΦΙΣΚΑΡΔΟ-ΙΘΑΚΗ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΚΑΡΥΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα | Αστακός Αιτωλοακαρνανίας | Λευκάδα
Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για μια πανέμορφη εκδρομή ανακαλύπτοντας τρία από τα εφτά νησιά του Ιονίου. Με πρώτη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου για καφέ, δεύτερη στην περιοχή του Αιγίου για ξεκούραση και διασχίζοντας την περίφημη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου (Χαρίλαος Τρικούπης), θα φτάσουμε σε έναν ήσυχο και παραθαλάσσιο οικισμό τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ανέγγιχτος σχεδόν από την τουριστική υπερανάπτυξη, θα μας προσφέρει ήσυχες στιγμές πλάι στη θάλασσα. Χρόνος για παραδοσιακό φαγητό και στη συνέχεια και εκ νέου αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό και στολίδι του Ιονίου, την υπέροχη Λευκάδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας στην Νικιάνα, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ θα συμμετάσχουμε στην Ιταλική βραδιά στο ξενοδοχείο με ζωντανή μουσική από διμελές σχήμα και θεματικό μπουφέ. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Προαιρετική κρουαζιέρα (Πόρτο Κατσίκι,Εγκρεμνοί, Φισκάρδο, Ιθάκη, Σκορπιός)
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για ξεκούραση και μπάνιο στο ξενοδοχείο. Ενναλακτικά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα στα νησιά της Λευκάδας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Αναλυτικά, από το Νυδρί θα επιβιβαστούμε στο σκάφος και θα πλεύσουμε νότια για να καταλήξουμε στα γαλαζοπράσινα νερά του Πόρτο Κατσίκι και των Εγκρεμνών με χρόνο για κολύμπι. Έπειτα θα συνεχίσουμε για το ψαροχώρι της Κεφαλονιάς το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο. Παραμονή για καφέ και φαγητό και εκ νέου αναχώρηση για το νησί της Ιθάκης με επιπλέον χρόνο για κολύμπι. Επιστρέφοντας στο Νυδρί θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στην σπηλιά του Παπανικολή, όπου κρυβόταν από τα μάτια του εχθρού το ομώνυμο υποβρύχιο κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Πλέοντας στη συνέχεια πλάι στον φημισμένο Σκορπιό θα επιστρέψουμε στο Νυδρί το απόγευμα και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ μας ελεύθερο. Δείπνο στο ξενοδοχείο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βασιλική για μπάνιο και απογευματινή βόλτα στην Καρυά, το κεφαλοχώρι της Λευκάδας
Πρωινό σε μπουφέ και αναχώρηση για το μεγαλύτερο και κεντρικό χωριό της νότιας Λευκάδας την Βασιλική. Πρόκειται για ένα πανέμορφο, κλασικό, ελληνικό ψαροχώρι, στην άκρη του ομώνυμου κόλπου το οποίο θα μας φιλοξενήσει για λίγες ώρες. Θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στις τεράστιες αμμουδιές και τις πεντακάθαρες θάλασσες και θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα πολλά παραθαλάσσια εστιατόρια. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσουμε βόλτα στην ορεινή Λευκάδα. Σε μόλις μισή ώρα από το ξενοδοχείο μας θα φτάσουμε σε έναν τόπο τελείως διαφορετικό από το υπόλοιπο νησί. Θεόρατα πλατάνια, καλοδιατηρημένα πέτρινα σπίτια με κεραμοσκεπές, υπέροχα καλντερίμια και παραδοσιακά καφενεδάκια στην πλατεία του χωριού είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την Καρυά, το κεφαλοχώρι της Λευκάδας. Χρόνος για περίπατο, καφέ και γλυκό και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση, δείπνο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Λευκάδα | Αιτωλικό | Ναύπακτος | Αθήνα
Πρωινό σε μπουφέ και η σημερινή ημέρα, η ημέρα της επιστροφή μας στην Αθήνα ξεκινάει με ενδιάμεση στάση στο Αιτωλικό, την μικρή Βενετία της Ελλάδας. Η πόλη είναι ανεπτυγμένη σ’ ένα μικρό νησάκι ριζωμένο στο νερό στο μέσον περίπου της λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου. Συνδέεται ανατολικά και δυτικά με την ξηρά με δύο πέτρινα τοξωτά γεφύρια αρχικού μήκους περίπου 300 μέτρων το καθένα. Φημισμένος ψαρότοπος και τεράστιος βιότοπος εκατοντάδες χρόνια αλλά και προσεκτικά αναπτυγμένος τουριστικά σήμερα θα μας χαρίσει την πρωινή μας βόλτα και τον καφέ μας σε κάποιο μικρό και γουστόζικο μαγαζάκι πλάι στα νερά της λιμνοθάλασσας. Έπειτα, στην δεύτερη στάση μας στην κοσμοπολίτικη Ναύπακτο θα έχουμε χρόνο για να γευματίσουμε. Νωρίς το απόγευμα πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Early Booking:
  Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 05/07 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

  Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 10%

Τιμή κατ’ άτομο

Τύπος δωματίου 12/09-15/09 26/09-29/09
Δίκλινο 295 € 275 €
3ο άτομο ενήλικας 245 € 230 €
3ο & 4o άτομο παιδί έως 5 125 € 115 €
3ο & 4o άτομο παιδί 6-10 225 € 210 €
Μονόκλινο 475 € 435 €

Περιλαμβάνονται  
Τρεις διανυκτερεύσεις στο Red Tower Hotel & Suites 4* στην Νικιάνα
Πρωινό και δείπνο καθημερινά σε μπουφέ
Μουσική Ιταλική βραδιά με ζωντανή μουσική από διμελές σχήμα και θεματικό μπουφέ
Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα
Ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα του ξενοδοχείου
Αρχηγός εκδρομής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται
Γεύματα και δείπνα εκτός της ημιδιατροφής
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και σπήλαια
Ό,τι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
Η προαιρετική κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά και Ιθάκη αξίας 25€ το άτομο με πληρωμή στο γραφείο ή 40€ το άτομο με πληρωμή κατά τη διάρκεια της εκδρομής
Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση με χρέωση ανά δωμάτιο ανά ημέρα: Μάρτιο έως Οκτώβριο: 1-2 αστέρων 1,50€ | 3 αστέρων 3€ | 4 αστέρων 7€ | 5 αστέρων 10€ & Νοέμβριο έως Φεβρουάριο: 1-2 αστέρων 0,50€ | 3 αστέρων 1,50€ | 4 αστέρων 3€ | 5 αστέρων 4€

Δείτε όλες τις προτάσεις για οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα

Back To Top