Skip to content

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/06/2024 

ΖΑΚΥΝΘ0Σ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

1η Ημέρα: Αθήνα – Κυλλήνη – Ζάκυνθος

Μετά το πρωινό θα πραγματοποιήσουμε το γύρο νησιού. Πρώτη μας στάση ο ιερός ναός του Αγίου Διονυσίου, πολιούχος του νησιού και αμέσως μετά αναχωρούμε για το χωριό Μαχαιράδο, για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της Αγίας Μαύρας και συνεχίζουμε για τα χωριά Άγιο Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια, επίσκεψη της Μονής, όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος, κτισμένη μέσα σε ένα απέραντο πευκόδασος. Επόμενος σταθμός οι Βολίμες και η παραλία του Αγίου Νικολάου,τα πεντακάθαρα νερά στο μικρό κόλπο του Αγίου Νικολάου είναι ιδανικά για κολύμπι, ενώ το λιμανάκι του κόλπου φιλοξενεί τις ψαρόβαρκες της περιοχής όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
2η Ημέρα: Μαρίες – Εξώχωρα – Αναφωνητήρια – Βολίμες – Αγ. Νικόλαος

Πρωινό και αναχώρηση για την Λίμνη Κεριού το οποίο βρίσκεται στην πλαγιά του Ακρωτηρίου Μαραθία, ακριβώς απέναντι από το νησάκι Μαραθονήσι. Χαρακτηρίζεται από μια όμορφη μικρή παραλία με βότσαλα που την σκιάζουν μερικά πεύκα και περιβάλλεται από πολλές τοπικές ταβέρνες που δίνουν στον κολπίσκο μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα προαιρετικά. Δυνατότητα ( έξοδα ατομικά) για προαιρετική επίσκεψη με τουριστικό πλοιάριο, στις Σπηλιές Κεριού και το Μαραθονήσι, μια ακόμη περιοχή που φιλοξενεί τις χελώνες CARETTA – CARETTA. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
3η Ημέρα: Λίμνη & Παραλία Κεριού

Πρωινό και στη συνέχεια αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για το Λόφο του Στράνη, όπου ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε τον «Ύμνο στην Ελευθερία», ενώ αμέσως μετά θα γνωρίσουμε το Ενετικό Φρούριο στο προάστιο Μπόχαλη. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους και αγορές αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο Ferry Boat για Κυλλήνη. Άφιξη και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
4η Ημέρα: Λόφος του Στράνη – Μπόχαλη – Αθήνα
Περιλαμβάνονται:
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη.
Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Mirage Bleu Hotel 5*στο Τραγάκι.
Ημιδιατροφή καθημερινά σε μπουφέ.
Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας .
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
Φόρος διαμονής (τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση) το κόστος για διαμονή σε ξενοδοχεία 5* είναι 10,00 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διαν/ση και πληρώνεται κατά την άφιξη σας, στην υποδοχή του ξενοδοχείου.
Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή με ατομικά έξοδα.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα

 

Δείτε όλες τις προτάσεις για οργανωμένες εκδρομές

Back To Top