Skip to content

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 19-21/09 & 26-28/09/2021

ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

1η ΗΜΕΡΑ : ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στη νύφη των Κυκλάδων και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με πρώτη στάση το μοναστήρι της Αγ. Πελαγίας και εν συνεχεία θα καταλήξουμε στον Πύργο το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στον Πάνορμο , στην βόρεια ακτή του νησιού μία όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία όπου θα γευματίσουμε. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ : ΤΗΝΟΣ
Πρωινό και αναχώρηση για προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης. Έπειτα περιήγηση στο Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων, την έκθεση Τηνίων καλλιτεχνών και την Πινακοθήκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ
Πρωινό και στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για βόλτες στα γραφικά σοκάκια της χώρας για ψώνια και φαγητό. Αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τη Ραφήνα.

Τιμές κατ’ άτομο
Σε δίκλινο δωμάτιο 165€
Παιδί έως 12 ετών  80€ / 3ο άτομο ενήλικας 140€
Μονόκλινο δωμάτιο 200€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TINOS BEACH 4*
Ακτοπλοικά εισιτήρια ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟ-ΡΑΦΗΝΑ.
Πρωινό και δείπνο καθημερινά
Γύρος του νησιού.
Επίσκεψη στον Πύργο και Πάνορμο.
Επίσκεψη στο μουσείο Βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων, Πινακοθήκη.
Πούλμαν καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
Αρχηγός

Δείτε όλες τις προτάσεις για οργανωμένες εκδρομές

Back To Top