Skip to content

ΑΧΑΙΑ ΛΑΚΟΠΕΤΡΑ GRECOTEL CASA MARON

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Το Casa Marron Grecotel All Inclusive Resort βρίσκεται ακριβώς πάνω στην ειδυλλιακή παραλία της Λακόπετρας. Η χρυσή της αμμουδιά καταλήγει στην ζαφειρένια θάλασσα του Ιονίου και είναι αρκετά ρηχή, ώστε να απολαμβάνουν με ασφάλεια τις βουτιές τους ακόμα και τα πιο μικρά παιδιά. Η παραλία είναι βραβευμένη με «Γαλάζια Σημαία», καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ως προς την ποιότητα των υδάτων, την περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια, τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις. Προσφέρει κήπο, βεράντα, κοινόχρηστο lounge και μπαρ. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, εστιατόριο και εξωτερική πισίνα. Υπάρχει εσωτερική πισίνα και παρέχεται υπηρεσία θυρωρείου. Στο κατάλυμα θα βρείτε παιδική χαρά.

Πολλές και γευστικές είναι οι επιλογές για φαγητό στο Casa Marron. Απολαύστε μενού a la carte με ευφάνταστα πιάτα από την ελληνική, μεσογειακή και ιταλική κουζίνα, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά ή δοκιμάστε μια μεγάλη ποικιλία διεθνών γεύσεων. Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού. Το all-inclusive πρόγραμμα του resort είναι σχεδιασμένο, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας γευστική επιθυμία, από συμπληρωματικά γεύματα, σνακ, παγωτά μέχρι αναψυκτικά, καφέδες και εξωτικά κοκτέιλ!

Τα 172 δωμάτια και τα 95 bungalows είναι ευρύχωρα και ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες. Κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένο με ντουλάπα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο και καθιστικό.

Το Casa Marron Grecotel All Inclusive Resort απέχει 35 λεπτά από την Πάτρα με τα αμέτρητα cozy καφέ, μπαρ και κλαμπ για έντονη νυχτερινή διασκέδαση. Απέχει 12χλμ. από την Κάτω Αχαΐα, μια κωμόπολη με πολλά μαγαζιά και ταβέρνες ενώ από την Αθήνα μόλις 3 ώρες και 10χλμ. από το αεροδρόμιο του Αράξου.

COVID-19: Λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα, ορισμένες παροχές και υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ή να είναι διαθέσιμες υπό περιορισμούς.

Τιμή για 5 διανυκτερεύσεις κατ’ άτομο με πλήρη διατροφή και 1 παιδί έως 14 ετών δωρεάν

SV: SIDE SEA VIEW, FV: FIELDS VIEW, SV: SEA VIEW, BNG: BUNGALOW

1ο παιδί έως 14 ετών ΔΩΡΕΑΝ
3ο άτομο 50€ τη βραδιά
*Συνολική τιμή δωματίου για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 14 ετών

Ισχύει περιορισμός 5 ελάχιστων διανυκτερεύσεων.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο καθημερινά
Πακέτο καλωσορίσματος με ατομικά είδη, αντισηπτικό, προϊόντα καθαρισμού, αναψυκτικά
Σνακ σε καθορισμένες ώρες
Νερό, αναψυκτικά και χυμό κατά τη διάρκεια γεύματος
Δωρεάν Wi-Fi
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:
Προσφορά Ανοίγματος: Κάντε έγκαιρη κράτηση για το διάστημα παραμονής έως και 9/7, μείνετε 6 διανυκτερεύσεις και πληρώστε μόνο 4. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για ιδανικές διακοπές με παιδιά

Back To Top