Skip to content

ΠΟΡΤΟ – ΧΕΛΙ NIKKI BEACH RESORT & SPA

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Το Nikki Beach Resort & Spa βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια τοποθεσία, σε απόσταση 1,5χλμ. από το Πόρτο Χέλι. Προσφέρει καταλύματα 5 αστέρων, μια μεγάλη πισίνα, το Nikki Spa, γυμναστήριο και γκουρμέ επιλογές φαγητού. Διαθέτει επίσης ένα beach club και 2 προβλήτες.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του Nikki Beach έχουν μοντέρνα επίπλωση και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Είναι εξοπλισμένα με επιτοίχιο σύστημα ψυχαγωγίας, ατμοσφαιρικό φωτισμό, πολυτελή προϊόντα περιποίησης και ευρύχωρο μπάνιο. Περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση LCD, εξατομικευμένο μπαρ στο δωμάτιο και καφετιέρα.

Μπορείτε να απολαύσετε διεθνή κουζίνα, τοπικές γεύσεις και σούσι στα 3 εστιατόρια του θερέτρου. Στο Nikki Beach υπάρχουν επίσης 3 μπαρ, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα από τα δημοφιλή κοκτέιλ του ξενοδοχείου.

Το Nikki Beach Resort & Spa προσφέρει αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς με λιμουζίνα, 24ωρη υποστήριξη πληροφορικής και υπηρεσία συναλλάγματος. Παρέχει επίσης δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Τιμές κατ’ άτομο με πρωινό

4 άτομα χωράνε μόνο στην Ultra Suite. Σε όλους τους άλλους τύπους δωματίων χωράνε maximum 3 άτομα και είναι 1 χώρου

  Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
  Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
  0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
  1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
  3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
  4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
  Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για Αργολίδα- Κορινθία

Back To Top