Skip to content

ΗΛΕΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ GRECOTEL OLYMPIA RIVIERA & AQUA PARK

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Το 5 αστέρων Grecotel La Riviera & Aqua Park βρίσκεται σε μια έκταση 2.000 στρεμμάτων κατά μήκος μιας αμμώδους παραλίας 2χλμ. στην Κυλλήνη. Προσφέρει πισίνα γλυκού νερού, 2 πισίνες με θαλασσινό νερό και κέντρο σπα. Το θέρετρο έχει κλασική διακόσμηση με θολωτούς τοίχους και λευκούς τόνους και διαθέτει ποικιλία επιλογών για φαγητό, όπως διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, καθώς και ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων. Οι επισκέπτες επωφελούνται από την ελεύθερη είσοδο στο νέο αποκλειστικό υδάτινο πάρκο περιπέτειας Olympia Aqua Park.

Τα δωμάτια, οι σουίτες και τα μπανγκαλόου του Olympia Riviera έχουν κομψή διακόσμηση σε μπεζ τόνους, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καθώς επίσης μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Σε όλα θα βρείτε κλιματισμό, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας και δορυφορική τηλεόραση. Τα πολυτελή μπάνια είναι εξοπλισμένα με μπουρνούζια, παντόφλες και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Καθημερινά μπορείτε να απολαύσετε πρωινό, καθώς επίσης διεθνή πιάτα για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στο Sunset Restaurant με θέα στη θάλασσα. Το Sea Dunes Restaurant σερβίρει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά δίπλα στην πισίνα, ενώ στο μπαρ της βεράντας ή στο μπαρ δίπλα στην πισίνα μπορείτε να χαλαρώσετε με ποτά και κοκτέιλ. Στο συγκρότημα Olympia Riviera λειτουργούν 15 εστιατόρια και μπαρ.

Το Elixir Thalassotherapy Centre έχει επιφάνεια 4.500μ² και περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ, αίθουσες μασάζ, σάουνα και γυμναστήριο. Οι μικρότεροι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στο Grecoland Club, όπου υπάρχουν μικρές και παιδικές πισίνες, νεροτσουλήθρες και παιδικές χαρές.

Το πολύγλωσσο προσωπικό του Grecotel La Riviera & Aqua Park είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο και μπορεί να μεριμνήσει για υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου ή μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο, κατόπιν αιτήματος. Παρέχονται ακόμη υπηρεσίες θυρωρείου, δωματίου και συναλλάγματος. Στο Olympia Riviera Complex θα βρείτε ευρύχωρο συνεδριακό κέντρο με διάφορες σύγχρονες αίθουσες συσκέψεων.

Το θέρετρο απέχει 14χλμ. από την πόλη και το λιμάνι της Κυλλήνης και 2χλμ. από το χωριό Αρκούδι. Η πόλη της Αμαλιάδας βρίσκεται 28χλμ. μακριά. Προσφέρονται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους.

Τιμή για 5 διανυκτερεύσεις κατ’ άτομο με ημιδιατροφή και 1 παιδί έως 14 ετών δωρεάν

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

SUP: SUPERIOR, SV: SEA VIEW, BNG: BUNGALOW

1ο παιδί έως 14 ετών ΔΩΡΕΑΝ
3ο άτομο (14 ετών και άνω) 50€ ανά διανυκτέρευση
*FAMILY: Συνολική τιμή για 2 ενήλικες & 2 παιδιά έως 14 ετών
*FAMILY VILLA: Συνολική τιμή για 4 ενήλικες και 2 παιδιά έως 14 ετών

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 31/7-22/8 , ΙΣΧΥΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 6 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΠΡΩΙΝΟ & ΒΡΑΔΙΝΟ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ
XYMOI & ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ
ΔΩΡΕΑΝ LUNCH BOX ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ OLYMPIA AQUA PARK

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ RIVIERA VALUE PACK

Χρέωση 15 ευρώ ανά ενήλικα και 5 ευρώ ανά παιδί

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ – ΧΥΜΟΥΣ – ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ (10.30-18.00) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ
ΣΝΑΚ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ (13.00-16.00)
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για ιδανικές διακοπές με παιδιά

Back To Top