Skip to content

ΝΑΞΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ KAVURAS VILLAGE 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Το Ξενοδοχείο Kavuras Village είναι ένα ιδιαίτερο μέρος, όπου η φύση και ο άνθρωπος εξακολουθούν να συνυπάρχουν σε αρμονία. Το συγκρότημα των κτηρίων είναι χτισμένο σε κυκλαδίτικο στυλ, στη βουνοπλαγιά της Στελίδας, σε ένα κήπο 25.000 τ.μ. με υπέροχη θέα στη θάλασσα, χάρη στη μοναδική του θέση… μόλις 350 μ. από τη διάσημη παραλία του Αγίου Προκοπίου. Από την πόλη της Νάξου απέχει μόνο 4 χλμ. Ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, που έχει καθιερωθεί στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 από μια τοπική οικογένεια, που λαμβάνει σημαντική μέριμνα για τη διατήρηση της ποιότητας, την άριστη φροντίδα, την άνεση και την προσωπική περιποίηση των φιλοξενουμένων. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που κάνουν τους επισκέπτες να έρχονται κάθε χρόνο. Η γνήσια φιλοξενία της Νάξου, σε συνδυασμό με την άνετη διαμονή σας εγγυάται μια ευχάριστη διαμονή.

ΔΙΑΜΟΝΗ:
Οι Standard παροχές όλων των δωματίων είναι: θέα στη θάλασσα, μπάνιο, στεγνωτήρας μαλλιών, καθρέφτης, μπαλκόνι ή βεράντα, τηλέφωνο, αυτόματη υπηρεσία αφύπνισης, χρηματοκιβώτιο (με επιπλέον χρέωση), καφετιέρα, μουσική, ψυγείο (mini bar), τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, κλιματιστικό, παροχή ρεύματος 220V. Standard δωμάτια για 2 ενήλικες (και ως ενιαίο ή τρίκλινο δωμάτιο, με επιπλέον κρεβάτι) με δύο μονά κρεβάτια και τις standard παροχές. Διαμερίσματα – Bungalows (ισόγεια), διαμορφωμένα σε ένα συγκρότημα τυπικών κυκλαδίτικων κτιρίων, εξοπλισμένα επιπλέον των standαrd παροχών με κουζινάκι και τετράγωνη βεράντα. Δίχωρα δωμάτια για 4-5 άτομα με δύο χωριστά δωμάτια με εσωτερική πόρτα, το καθένα με δύο μονά κρεβάτια και πρόσβαση στη βεράντα, με θέα στην παραλία του Αγίου Προκοπίου. Πλεονέκτημα: Μπορεί να τοποθετηθεί 1 βρεφική κούνια σε 1 από τα δωμάτια. Διαθέτουν επιπλέον των standard παροχών, κουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο και τετράγωνη βεράντα. Στούντιο για 2-3 άτομα, με τρία μονά κρεβάτια. Διαθέτουν επιπλέον των standard παροχών, κουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο και τετράγωνη βεράντα.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΑΝΕΣΕΙΣ:
Το Ξενοδοχείο Kavouras Village περιλαμβάνει μια σειρά από καλά οργανωμένες εγκαταστάσεις, όπως: 1 εξωτερική πισίνα 350 τ.μ και 1 παιδική πισίνα. Η τετράγωνη βεράντα στο χώρο της πισίνας, επιτρέπει στους επισκέπτες μας να απολαύσουν τη σκιά την ημέρα και το ηλιοβασίλεμα το βράδυ. Το Pool-Snack Bar “Mythos”, δίπλα στη πισίνα, μπορεί να φροντίσει το αγαπημένο σας δροσερό ποτό ή καφέ, με σνακ όλη μέρα. Εστιατόριο & αίθουσα πρωινού για γνήσιες γευστικές απολαύσεις, με αγνά υλικά. Στο Μίνι Μάρκετ, απολαύστε αποκλειστικά προϊόντα από το νησί της Νάξου. Γήπεδα μπάσκετ & Beach volley. Μετά από μια χαλαρή μέρα στην παραλία, το βράδυ ένας αγώνας σίγουρα αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας, τους φίλους σας ή απλά άλλους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Πινγκ πονγκ, παιδική χαρά πλήρως εξοπλισμένη. Αμφιθέατρο. Μίνι γκολφ. …και 24ωρη Υποδοχή, γιατρός με τηλεφώνημα, καθημερινή φροντίδα δωματίων (εκτός Κυριακής), φύλαξη αποσκευών, υπηρεσία πλυντηρίου (με χρέωση), ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων.

Τιμή  κατ’ άτομο με SMART ALL INCLUSIVE & 1ο παιδί έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ!

WordPress Tables

*Δύο ενήλικες και 2 παιδιά ως 12 ετών διαμένουν σε δωμάτιο με διώροφη κουκέτα. ** Συνολική τιμή διαμερίσματος μέχρι 2 ενήλικες και 3 παιδιά ως 12 ετών (περιορισμένη διαθεσιμότητα). Τα δίκλινα είναι όλα με 2 μονά κρεβάτια.
Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής, ο οποίος βάση Νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο Ξενοδοχείο.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Νάξο

Back To Top